Thuis

XIAMEN LUXE PRINTING CORPORATION

Bedrijfprofiel

Bij 10ML-FLESJEetiketten, is de druk onze hartstocht. Ons Creatief team is opgeleide beroeps dat constant met innovatieve ideeën voor onze cliënten op de proppen komt. Wij zijn geëngageerd aan de oplossingen van de leveringskwaliteit, samenkomende uiterste termijnen en het aanbieden van concurrerende prijs.

Zijnd is de verkoop enkel een baan voor wat, maar voor ons personeel is het een carrière.
Elk individu u bij 10ML-FLESJEetiketten ontmoet wordt gewijd en geëngageerd aan de behoefte van onze cliënten van Farmaceutische Verpakking.

Onze het etiketeigenschap van het kwaliteitsflesje betaalbare tarifering en snelle dienst. Wij hebben vele inventarissen, kon u kiezen onze voorraden koop of nieuw etiket met uw eigen bedrijfembleem, merk maak. Onze ervaren ontwerper kon VRIJE ONTWERPEN voor u verstrekken in één uur! Als u speciaal iets zoekt, contacteer ons team van de douanedruk om een waaier van unieke opties te bespreken.

Het is gemakkelijk om uw eigen embleem op gedrukt ontwerp aan doos toe te voegen, om uw eigen unieke gemerkte doos te creëren.

Met kleine minimumorde die wij aan het kleine bedrijf tot de grootste groep hebben verkocht. Als u niet de stijl van doos kunt vinden u toen gevoel vrij gelieve te willen om ons voor een oplossing te contacteren.

Wij hebben de afdeling van het beroepsontwerp om voor u te werken. Onze maatoptie is populair in het grootste deel van onze cliënt. Wij hebben heel wat ervaring aan het creëren van de dozen want de cliënten verheugd geweest zijn om u over de diverse beschikbare druktechnieken te adviseren om het brandmerken te bereiken die uw behoefte aanpast.

 

10ML de FLESJEetiketten, maken u bezitten merk!

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Onze zaken zijn gebaseerde 100% in farmaceutische, medische verpakkingssolition. Het grootste deel van onze cliënten hebben ons voor „dok-aan-voorraad.“ verklaard De reputatie die wij ons aangezien de uitstekende farmaceutische etiketten en de dozen komen uit een geprobeerde - en hebben ontwikkeld - geteste stichting in Huidige Good manufacturing practice (CGMP) die werken om consistentie in elk van onze drukprocessen te bereiken.

Dan en nu.

Sinds 2014, 10ML-is de FLESJEetiketten een industrie-leidende farmaceutische verpakking in China geweest. Wij zijn geëngageerd aan het ontwikkelen van innovatieve drukmethodologieën en constant het verbeteren van het niveau van onze dienst. Het doel is klantentevredenheid met onze nieuwe, en zelfs onze loyale, toegewijde cliënten te verhogen. Door het harde werk en de ijverige dienst, blijven wij bij het front van de farmaceutische drukindustrie blijven aangezien wij nieuwe manieren ontdekken om lijnproductiviteit, veelzijdigheid, en efficiency te verhogen.

Het vooruitzien

Als bedrijf en team, blijven wij onze verpakkende drukdiensten voor de geneesmiddel en Biotech-industrieën kweken en uitbreiden omdat wij op onze reputatie als norm voor kwaliteit en de dienst hebben voortgebouwd. Wij leveren nu de etiketterende en drukdiensten voor medische apparaten, evenals de Biotech-industrie. Sinds 2016, hebben wij 2 compenserend drukmachine, 1 UVdrukmachine en de machine van de stickerdruk. Elke die machine met een professioneel verrichtingsteam wordt uitgerust. De druk wordt gewoonlijk updates en bevorderde omdat wij u krijgen de producten willen het verdient. De kwaliteit van het product en de dienst plaatst ons behalve de rest.

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Aangezien u uw inzameling van premie uitbreidt, zouden de gerecycleerde document producten, u zoekend betrouwbare Druk & Verpakkend leverancier kunnen.

LUXE-de DRUK is trots om premie, moderne document producten met modieuze ontwerpen aan goederen voor de betere inkomstklasse meer dan 16 jaar te leveren.

10ML de FLESJEetiketten beschikt over deskundigheid inzake het volledige spectrum van farmaceutische drukontwikkeling en de verwerkende diensten van pre-press ontwerp aan boekbinderij en veiligheid van merkgebonden bezit. Uiteindelijk, ons doel is het voor cliënten gemakkelijker te maken om essentiële informatie aan uw klanten te krijgen. Wij verheugen ons op het leren van meer over uw specifieke behoeften en het hebben van de kans om alle manieren te bespreken wij u kunnen helpen uw doelstellingen verwezenlijken.
 
10ML DE FLESJEetiketten, MAKEN UW EIGEN MERK ~
XIAMEN LUXE PRINTING CORPORATION XIAMEN LUXE PRINTING CORPORATION
1 2
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : 10mL flesjeetiketten

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 1000000-5000000

Opgericht Jaar : 2014

Export pct : 90% - 100%